Voor huisartsenpraktijken hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij de rapportage van de LHV "Snel Beter bereikbaar zijn" als minimale start eis is gesteld.
Tijdens de ontwikkeling zijn er een aantal uitbreidingen door ons toegevoegd, zodat de kreet "Snel Beter Bereikbaar zijn" ook werkelijk de lading dekt.

Het LHV rapport "Snel Beter bereikbaar zijn" gaat nog steeds uit van oude bestaande technieken zoals ISDN, ons systeem gaat uit van de laatste techniek genaamd SIP, daarnaast zijn met converters analoge en ISDN apparatuur aan te sluiten. Een systeem voor nu en de komende jaren als netlijn leveranciers ISDN gaan uitfaseren en volledig overgaan op SIP/VOIP.
Het door ons ontwikkelde systeem heeft als belangrijke eigenschap dat alles voor de dagelijkse instellingen vanaf een toestel is aan te passen. Dus zonder een softwarematige tool op uw PC, waarbij zeker instructie en beheer noodzakelijk zijn. Ons credo als het via de “toestel teksten”, niet lukt, dan is onze interface niet juist. Het gebruikers handboek is dan ook eenvoudig kort en bondig. Voor het inwerken van nieuwe assistente of invalkrachten hoeft u zich totaal geen zorgen te maken over hoe het receptie toestel functioneert.